POPPYEVENT.no

Om Poppy AS

Poppy AS er et nystartet firma lokalisert i Trondheim.

Vi er to gründere og kamerater gjennom mange år som bestemte oss for å opprette et eget eventfirma, spesialisert på å utleie av slush- og popcornmaskiner. Vi leverer varer til store og små events som Skandiacupen, idrettslagsarrangementer, happenings, barnebursdager, bryllup med mer.

Forretningsideen vår går også ut på at andre skal ha gode inntjeningsmuligheter på sine arrangementer ved å leie og selge våre produkter. Slush- og popcornmaskiner er også svært godt egnet som markedsføringsstunt til for eksempel messer og vil garantert tiltrekke mye oppmerksomhet rundt din stand.

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr en løsning som passer nettopp for dere. 

button n
Utleie

Vi har tre forskjellige typer slushmaskiner. De har henholdsvis ett, to eller tre kammer. Popcornmaskiner: Enkle å betjene, med innebygd varmelampe som holder popcornet varmt etter popping.

Sammen kan vi finne en maskin som passer best til ditt arrangement
button n
Slushtilbehør

Forfriskende isdrikke med et stort utvalg av spennende smaker. Flere typer slushbeger som inkluderer sugerør og lokk


button n
Popcorn

Popcorn er en klassiker som er kjempepopulær og passer perfekt til din barnebursdag eller ved større arrangementer

button n
Sukkerspinn

Leveres i porsjonspakkede bøtter og er et lettvint alternativ i stedet for å stå for produksjonen selv. Sukkerspinnet selges i bøtter på 50 gram og inneholder 3 farger

button n
Drinkmikser

Ingenting frister vel mer enn en frossen drink av ferske råvarer og fruktpurè, tappet rett fra slushmaskinen. Passer kjempebra til anledninger der du vil imponere eller gjøre litt ekstra stas på gjestene dine